Pázmándi szeminárium!

Hétvégi kreatív írás szemináriumot tartok Pázmándon, augusztus 16-17-én!

Program:

Augusztus 16., szombat, 9.00
    Író, nyelv, világ – a szöveg kreatív formálása

15.00   
    Rész és egész – összefüggések a szövegben

Augusztus 17., vasárnap, 9.00
    Felütések és zárlatok

A szemináriumon prózai és verses szövegekkel foglalkozunk. A foglalkozások célja a tudatos fejlődés! Minden szeminárium kb. három órás, a rövid előadást a résztvevők szövegeinek adott szempontok szerint való elemzése követi. A jelentkezőket kérem, hogy szövegeiket lehetőleg a tábor kezdete előtt tíz napppal küldjék el mailben, hogy minél hatékonyabbak legyünk!

A szemináriumot azoknak ajánlom, akik foglalkoznak írással, esetleg jelentek is már meg publikációik irodalmi, egyetemi, középiskolai vagy egyéb lapokban, de szeretnének továbblépni és érdemben konzultálni munkáikról. Tapasztalat, hogy a közös munka rendkívül hatékony, egy-egy szeminárium alatt is nagyot léphetünk előre.

A tábor helyszíne:  Pázmándon, alapvetően nálam (felújított parasztház, festői környezet stb.) Pázmánd a Velencei-tó mellett található, 42 km Pesttől, az M7-es vagy 70-es úton.

Szállás: a kertben sátorban, vagy nagyon korlátozott számban a házban. Fürdőszoba a házban!

A tábor költsége: 11900 Ft. Ez tartalmazza a szemináriumok díját, a szállásköltséget, illetve három étkezés költségét (szombaton ebéd + vacsora, vasárnap reggeli – azt hiszem, ez a legcélszerűbb, így teljesen az alkotásra lehet koncentrálni.) Szombat este borozunk + sütögetünk a kertben, éjjel fürdés a tóban stb. Vasárnap dél körül végzünk, délután fakultatív programok a tónál.

Tizenkét fő jelentkezését tudom elfogadni, beérkezési sorrendben. Ha jelentkezni szeretnél, küldj egy mailt (pragaitamas@gmail.com). A tábor díját előzetesen kell majd rendezni, augusztus 10-ig, számlát a tábor helyszínén vagy ha sürgős, postán tudok küldeni. Bármilyen kérdésed van a táborral kapcsolatban, keress bátran!

A bejegyzés kategóriája: Archívum
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!