Legyen tiéd…!

Itt a blog oldalain Kivezetés a költészetből – Hogyan olvassunk kortárs verset? című munkám fontos fejezetei jelentek meg (ezeket lásd a Kivezetés a költészetből rovatban).

Azonkak, akik követik a blogot, nem meglepetés a könyv tartalma. Mégis, például néhány alaposabban elemzett szerző neve: Orbán Ottó, Tandori, Marsall LÁszló, Papp Tibor, John Ashbery, Oravecz Imre, Nagy László, Frank O’Hara, Kormos István, József Attila. És: Balassi Bálint mint kortárs költő:-) A könyvben lesz mutató, szakirodalom, bibliográfia stb., hogy egy ilyen kézikönyvre szító kiadványban lenni szokott, és a szakmai elemzések közt itt-ott némi humor.

A könyv kiadás előtt álla, a kiadáshoz most gyűlik a pénz. És most jön a "napiparancs". Ha megteheted, adományozz 2000 Ft-ot a Cédrus Művészeti Alapítványnak (számlaszám: 11713005-20381185 – át lehet utalni internet bankon keresztül is, megjegyzésben: "Könyvkiadás támogatása, adomány" + név, postacím. Ugyancsak megjegyzésben az adószám/ adóazonosító, amelyre az igazolás kell a befizetésről. 

Minden adományozónak saját, különbejáratú példányt dedikálok és postázok!

Megjelenés: 2010, könyvhét.

 

Kategória: Archívum | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!