Még több rovat!

Biztos értékelitek, hogy a jobb hasábban megjelentek a rovatok, megkönnyítik a tájékozódást a régi anyagok közt (rengeteg anyag össze az oldalon, gondoltam, a fontosabb témákat csoportosítom). A rovatcímek, gondolom, magukért beszélnek.

Új téma: az eLearning. Lehet, hogy idővel majd külön oldalra teszem, ha azt látom, hogy érdeklődés övezi; egyelőre üzemeljen rovatként. Mivel netes patrióta vagyok, elkedvetlenít, hogy mennyire nem használjuk ki ezt az új technikai csatornát, az interneten mennyi szemét található stb., és mivel jó ideje eLearninggel foglalkozom (lám, még jó magyar kifejezés sincs erre a fogalomra!), megosztom majd felismeréseimet.

Új téma (2.): És ez most a nagy hír: eddig megjelent tanulmányaim és meg nem jelent gondolataim átgyúrásával, göngyölgetésével, továbbgondolásával poétikai szakkönyvön dolgozom, kimondottan irodalmárok és nem-irodalmárok(!), bölcsészek és nem-bölcsészek számára. (lásd: "Bölcsész vagy?" "Nem, csak elbambultam.") Cél: egy olyan versolvasó kézikönyv, mely számos szöveg és elemzés, valamint elméleti meggondolások segítségével a kortárs költészet befogadásához támpontokat adhat. Ennek új rovatot indítok, az első részlet a napokban várható.

 

A bejegyzés kategóriája: Archívum
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!