Átgondolni egy évet

Édes kedves blogom, kezdődjön a felütés, mint valami rossz leánynapló, hát ennek az évnek is lassan annyi. Már szerveződnek a jövő évi tervek, tervecskék. Mindjárt egy, amit kíváncsian várok: az Index sorozatot tervez, a rendszerváltás éve (már akinek ez mond valamit) napról-napra, hát, kíváncsi vagyok, nosztalgiázzunk.

Ha érdekel a cikk, katt: index.hu/politika/belfold/rev1217/

Őszinte leszek: az utóbbi időben elhanyagoltalak. De kedvem se volt, meg egyéb se, irkálódni. Elfogott valami tunya tehetetlenség, kis turgenyevi spleen (a szláv melancholiánál áll. nincs mélyebb), fáradt is voltam stb.

Jövőre viszont új erőre kap a pragaitamas.blog.hu, sőt. Meglepetést is tervezek, javában készül két társoldal, érdemes lesz januárban visszatérni. Ez a hely a személyesebb bejegyzések, reflexiók és némi közérdekű munkálkodások helye lesz, az irodalmi / művészeti cikkek máshová kerülnek át. Több oka van ennek, egyrészt az átláthatóság. Másfelől pedig, úgy tűnik, a Magyar Hírlapban ismét megszűnik a rovatom. Kicsit unom már ezt, én vagyok, a lapok meg jönnek-mennek, kóvályognak ebben a vákuumszerű térben, melyet egyesek magyar közállapotnak neveznek. No, jó, ezt is túléljük. A kamrában dió, a pincében bor, a tornácon szárad a jó akác. Majd valahogy kitelelünk:-)

Kategória: Archívum | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!