sorge filozófiai műhely

A SORGE FILOZÓFIAI MŰHELYT-t a Református Egyetem magyar és szabadbölcsész szakos hallgatóinak lelkes érdeklődése hívta életre.
  Műhelyünk azonban NYITOTT; elsősorban egyetemi hallgatók és fiatal felnőttek részvételével intézményi hovatartozástól függetlenül működik; tagjainktól, illetve leendő tagjainktól pusztán a filozófia szeretetét és a filozofálás iránti alázatot várjuk el.
  A havi rendszerességgel szerveződő műhelymunkákon a műhely vezetőjének, Vassányi Miklós tanár úrnak az útmutatásával lehetőség nyílik az előre meghirdetett filozófiai és vallástudományi témákban referálni, kérdéseket feltenni, vitázni, de szeretettel látjuk azokat is, akik csupán hallgatóként kívánnak tájékozódni egy-egy témakörben.
  A SORGE FILOZÓFIAI MŰHELY szorosan együttműködik az ÚjNautilus irodalmi és társadalmi portállal, ahol publikációs felületet biztosítunk mind a pályakezdő fiatalok írásai, mind a legmagasabb színvonalú tudományos értekezések számára.
  A tagok részére igyekszünk rendszeresen elérhetővé tenni a disputák alapjául szolgáló filozófiai szövegeket eredeti nyelven és szakszerű magyar fordításban egyaránt.
  Közlésre szánt filozófiai és vallástudományi tárgyú szövegeket, illetve bármely, a Műhellyell kapcsolatos kérdést és ötletet a következő e-mail címre várjuk: sorgemuhely@gmail.com.
Alább mindig a legfrissebb hírünket olvashatod!
Kondor Péter János

Irodalmi és Társadalmi Portál