Egy férfi naplója

2014. január 1.

 

Tehát, véget vettem az egésznek, hiszen én mindent megtettem. Ezek után ki kell gondolnom, hogyan éljek, mert mindenki él valahogy. Már sokat tépelődtem, de nem jutottam semmire. Nem baj, sokszor a véletlen sodorja elénk a legnehezebb problémák megoldását.

 

2014. szeptember 6.

 

Ma a kedvenc plázámban sétáltam, és feltűnt, hogy egy gyorstemetkezési üzletlánc bemutatótermét kiürítették, és a helyiségben belsőépítészek és festők szorgoskodnak. Közelebb mentem, és a következő feliratot láttam a kirakat mögött:

      Itt hamarosan intim shop nyílik.

Elgondolkodva lépkedtem tovább, furcsán méláztam egészen hazáig, lakásomban is a feliraton járt az eszem, valami megérzés, valami körvonalak nélküli sejtelem bolyongott bennem.

 

2014. szeptember 7.

 

Még ma is az bolyong bennem. Mindjárt lefekszem. A szobámban egyetlen bútordarab van, sőt egyetlen tárgy van. Az ágyam.

 

2014. szeptember 15..

 

Azóta többször jártam arra, figyeltem, ahogy haladtak az átalakítási munkálatok, aztán a következő napon is arra mentem… a bolt megnyílt. Nem mertem ám egyből bemenni. Olyan ez, mint amikor régóta gondolunk valamire, nagyon vágyunk rá, vagy nagyon tartunk tőle, és annyira belénk ivódik az a gondolat, hogy mikor cselekedhetnénk, akkor lehetetlennek látszik. Tudom, hogy nem mindenki ilyen érzékeny, mint én.

Nem mentem be, csak közelebb léptem, pár lépésre a kirakattól, és azonnal megakadt rajta a szemem. Egy igazi guminő volt.

 

2014. október 2.

 

Már egy hete megvettem. Megváltozott az életem. Ne gondoljanak valami nagy dologra, továbbra is egyszerűen élek, élünk, mégis minden szebb lett. És egyre szebb.

Mindenki hallott a nőről, aki mindig egyetért az emberrel. Ha nem biztos benne, hogy egyetért, akkor inkább hallgat, viszont szeretkezés után köszönetet mond, más szavakkal az orális, és megint más szavakkal és hangon az anális szex után, akkor is, ha miattam kicsit túl hamar vége szakad az intim találkozásnak. És akinek bizonyos testtájai zselésen puhák, mások mintha pneumatikusan keményednének meg a simogatástól, de… De nem ám a testi adottságokról van itt szó leginkább! Hanem az új modellekről, és a beléjük épített önfejlesztő szoftverről.

 

2014. október 10.

 

Nem tudom, hogyan csinálták. Nem tudom, tényleg nem tudom. De csodálatos módon ezeket már a leszbikus nők is vásárolják.

Az első  héten még tényleg csak akkor szólt, ha megköszönte, nap közben csak ült az ágyon, de az együttlétek során már pár nap múlva éreztem a változást. Valahogy kicsit jobban figyelt rám, és ettől  én is őrá.

 

2014. október 11.

 

Nap közben továbbra is itthon vár. Ha hazajövök, és nincs kedvem lefeküdni vele, akkor ül a padlón, vagy néz ki az ablakon, hogy ne zavarjon engem az ágyon, de az egyre hevesebb szeretkezések emléke velem maradt, és ma már nem bírtam nézni, hogy egyedül ül a sarokban. Magam mellé fektettem az ágyra. Aztán az ágyba. Ha nem közösülünk, akkor is együtt vagyunk.

 

Vélemény, hozzászólás?